توضیحات
مطالعات طراحی معماری هتل
قالب فایل:ورد
تعداد صفحه:۷۴
حجم فایل:۳۲٫۴مگابایت
فهرست
مقدمه:
تاریخچه هتل:
هتل:
هتل چیست؟
انواع هتل ها:
دسته بندی هتل ها از نظر نوع فعالیت:
دسته بندی هتل ها از نظر چیدمان:
دسته بندی هتل ها از نظر تعداد واحدهای اقامت:
دسته بندی هتل ها از نظر کیفیت:
اندازه هتل ها:
انواع طرح یا برنامه:
امکانات: رستوران – کافی شاپ و سالن کنفرانس و …
درجه بندی هتل ها:
درجه بندی و نرخ گذاری در هتل:
نکاتی که در درجه بندی یک هتل می تواند موثر باشد به صورت فشرده عبارتند از:
تسهیلات خدمات کامل و خدمات محدود:
سازمان هتل:
جلوِی هتل:
واحد مکاتبات و نامه ها:
واحد رزرواسیون:
واحد صندوق مستقر در front office:
واحد پست و تلفن:
تقسیمات قسمت پشت هتل (Catring):
سایر قسمت ها که جزء واحد Catring است:
واحد سرویس یا خدمات:
نکات لازم جهت طراحی هتل:
در هتل پله اضطراری از چند نظر ضروری است:
انواع فعالیت های قابل بررسی در هتل:
فضای خدماتی و پشتیبانی:
فضای خدماتی و پشتیبانی شامل:
اهداف و طراحی طبقات اتاق های خواب:
مطالعه مناظر بالقوه اتاق های خواب:
تجزیه و تحلیل نیروی باد:
(تجزیه و تحلیل شکل های مختلف پلان برای ساختار اتاق های خواب)
ابعاد و اندازه اتاق خوابها:
توضیحات:
سوئیت ها:
انواع مختلف سوئیت ها:
پلان سوئیت ها:
لابی:
لیستی از فضاهای مورد نیاز برای طراحی لابی:
اهداف طراحی پیش خوان لابی:
فضای نشیمن:
فضای آمدورفت عمومی در راهروها:
آسانسورها:
۱)فضای برگزاری مراسم و فعالیت ها:
قسمت کارکنان:
دفتر اداری هتل به چند بخش تقسیم می گردد:
لیست تجهیزات آشپزخانه:
طراحی فضاهای انبار آذوقه و نوشیدنی:
بخش تحویل مواد غذایی، تخلیه بار و ذخیره کلی:
رستوران هتل:
ورودی های هتل:
راه های خروج:
فضای تفریحی:
فضای لازم برای پارکینگ:
بخش مهندسی:
نمازخانه:
فعالیت های هتل:
۱-احاطه و نزدیکی به مکان های گردشگری
انواع اتاق های هتل:
۱-اتاق های Suprrior
۲-اتاق های اجرایی یا Executive
۳-آپارتمان یا سوئیت:
رستوران کورهاس:
۱-تجهیزات صدا:
۲-مرکز تجاری:
۳-دکور:
۴-ایمنی:
۵-پارکینگ:
۶-مراسم های عروسی:
-تخفیف های ویژه:
تهران و اقلیم:
موقعیت و وسعت:
ویژگی های طبیعی تهران:
ناهمواری ها:
آب و هوا:
کویر یا دشت کویر:
رشته کوه های البرز:
بادهای مرطوب و باران زای غربی:
منابع آبی:
دما:
رطوبت نسبی:
بارندگی:
ساعات آفتابی:
تابش خورشید:
انرژی خورشیدی تابیده شده بر سطوح:
«موقعیت منطقه»:
چرا منطقه ۲۲ را برای طراحی انتخاب کردیم؟
بررسی منطقه ۲۲ تهران:
علل پیدایش:
موقعیت جغرافیایی:
موقعیت منطقه ۲۲ در تهران:
شیب و توپوگرافی:
عوامل محدودکننده توسعه:
بافت های قدیم و جدید در این منطقه:
وضع موجود و ویژگی های منطقه:
معرفی عناصر مهم تأثیرگذار در تحولات:
امروزه زمین های منطقه را به ۳ بخش تقسیم می کنند:
شاخص ترین عناصر کالبدی آن:
شیوه برخورد:
معرفی شهرک های مسکونی منطقه ۲۲:
مکان یابی پروژه:
شناخت قابلیت های سایت:
تأثیر عوامل خارجی بر سایت:
آبگیر مصنوعی
دید و منظر:
کاربری عمومی منطقه در تهران بزرگ:
بزرگراه ها:
شبکه معابر:
جمع بندی نقاط قوت – ضعف:
نقاط قوت:
نظام کالبدی فضایی:
نقاط ضعف:
نظام کالبدی فضایی:
نظام جمعیتی:
نظام محیط زیست:
نکات و عوامل مؤثر در انتخاب سایت
برنامه فیزیکی:
برنامه فیزیکی پروژه مورد نظر:
برنامه فیزیکی:
شکل گیری طرح:
برای مشاهده و دانلود “مطالعات طراحی معماری هتل – معمارستان” فایل اینجا را کلیک کنید