توضیحات
مطالعات طراحی معماری هتل
قالب فایل:ورد
حجم فایل:۱۸٫۲مگابایت
تعداد صفحات:۱۷۳
فهرست مطالب
عنوان صفحه
حوزه اول : ۱
مقدمه : ۶
گفتار اول : طرح مسئله ۸
گفتار دوم : اهداف راهبردی ۹
گفتار سوم : مکان یابی ۱۰
حوزه دوم : شناخت ۱۱
بخش اول : تعریف موضوع ۱۱
الف : تعریف جهانگردی ۱۱
اثرات صنعت گردشگری و کارکردهای اقتصادی و تاثیرات مثبت آن بر درآمدهای ملی: ۱۲
ب : جاذبه های جهانگردی ایران ۱۴
ج : تعریف هتل ۱۵
د ) سابقه تاریخی (کاروانسراهای ایران) ۱۹
ز) معماری انواع کاروانسراها ۲۲
الف- کاروانسراهای کاملا پوشیده منطقه کوهستانی ۲۲
ب- کاروانسراهای کرانه پست خلیج فارس ۲۳
ج- کاروانسراهای حیاط دار مرکزی ایران (از دوره صفوی تا عصر حاضر) ۲۳
کاروانسرای عین الرشید ۲۴
موقعیت جغرافیایی: جاده عباس آباد- سیاهکوه ۲۴
هـ ) تاریخچه هتل در ایران معاصر ۲۵
ف) تاریخچه هتل در جهان (سیر تحول هتل در اروپا) ۲۶
گراند هتل ۲۶
بخش دوم : مطالعات تطبیقی ۲۷
الف) هتل بین المللی خرم آباد ۲۷
بررسی نمونه های خارجی ۳۰
بررسی نمونه های خارجی ۳۱
ب) هتل متروپلیتن لندن (The Metro politan Hotel) ۴۳
ج) هتل برس (Bars Hotel) ۴۶
ج) هتل برس (Bars Hotel) ۴۶
ج) هتل برس (Bars Hotel) ۴۷
د) هتل مارتینسپارک (Martinspark Hotel) ۵۰
هـ) هتل کانادالاما (Kanada Lama Hotel) ۵۵
بررسی موقعیت جغرافیایی تهران : ۵۶
موقعیت زمین شناسی : ۵۹
توپوگرافی و ناهمواریهای شهر تهران ۶۰
سابقه تاریخی پیدایش شهر تهران: ۶۱
ویژگیهای جمعیتی شهر تهران ۶۳
خطر زمین لرزه در گستره تهران ۶۳
اقلیم : ۶۵
دما و تابش آفتاب : ۶۷
نتیجهگیری: ۶۸
رطوبت نسبی : ۶۹
بارندگی: ۷۱
اقلیم و جهت استقرار ساختمان ۷۲
جهت گیری ساختمان با توجه به تابش ۷۳
خورشید و جهت گیری ساختمان ۷۴
جهت جنوبی ۷۴
جهت شرقی ۷۴
جهت جنوب شرقی ۷۵
جهت جنوب غربی ۷۶
جهت غربی ۷۷
جهت شمالی ۷۷
نتیجه گیری ۷۸
برقراری شرایط آسایش درفضای باز ۷۹
مصالح ۷۹
نما و حجم بلوک های ساختمانی ۸۰
استفاده از گیاهان ۸۱
برقراری آسایش درداخل بنا ۸۲
جهت بنا ۸۲
بازشو و پنجره ها ۸۳
حوزه سوم : تجزیه تحلیل و طراحی ۸۶
الف- تعیین تکلیف فعالیتهای و وفضاهای پروژه ۸۶
پیش بینی نیاز به تسهیلات اقامت ۸۶
شرح فعالیت های هتل ۸۶
طبقات اتاق های خواب ۸۷
کارایی در طرح ریزی هتل ۸۸
پلان طبقات ۸۹
محل قراگیری پلکان: ۸۹
پلان برج های هتل ۹۰
پلان آتریوم ۹۱
معیارهای طراحی اتاق های خواب ۹۲
مبلمان اتاق های خواب ۹۳
طراحی فضاهای عمومی ۹۴
فضاهای کوچک ۹۷
لابی ۹۹
اهداف برنامه ریزی ۹۹
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی ۱۰۰
اهداف طراحی ۱۰۰
اهداف در طراحی رستوران ۱۰۱
اهداف در طراحی سالن، پیشخوان عرضه نوشیدنی ۱۰۲
فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها ۱۰۲
اهداف در طرح ریزی ۱۰۴
معیار طراحی ۱۰۵
فضاهای ورزشی ۱۰۶
دفاتر اداری ۱۰۷
اهداف طراحی پیشخوان لابی ۱۰۹
دفتر حسابداری ۱۰۹
دفتر مدیر اجرایی ۱۱۰
دفاتر فروش و تدارکات ۱۱۱
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید) ۱۱۳
فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه ۱۱۴
اهداف در طرح ریزی ۱۱۴
آشپزخانه اصلی ۱۱۴
اصول طراحی آشپزخانه ۱۱۵
فضای بارانداز دریافت مواد اولیه زباله و انبار عمومی ۱۱۷
نواحلی و فضاهای مربوط به کارکنان ۱۱۷
رختشویخانه و خانه داری ۱۱۹
بخش مهندسی و تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ۱۲۱
خلاصه ای مقررات و ضوابط معماری، ساختمانی، درجه بندی مهمان خانه (هتل ۴ ستاره) ۱۲۲
دیاگرام فضاها ۱۵۱
اهمیت تاسیسات در ساختمان های بلند ۱۵۲
اهمیت تاسیسات در ساختمان های بلند ۱۵۳
الف- سیستم آبرسانی: از آنجائیکه حجم آب مصرفی توسط ۱۵۳
ب- سیستم های برودتی و حرارتی ۱۵۴
پ- گرمایش متمرکز ۱۵۵
تاسیسات رختشویخانه ۱۵۶
حفظ امنیت در مقابل حریق ۱۵۷
تهویه موتورخانه ۱۵۷
فضای موتورخانه ۱۵۷
نحوه دسترسی و حمل و نقل وسایل ۱۵۸
سازه ساختمان ۱۵۸
بارگذاری ۱۵۸
محدودیت سختی و جابجایی ۱۵۸
سازه های متداول برای ساختمانهای بلند ۱۵۹
الف- دیوارهای باربر موازی ۱۵۹
ب- هسته ها و دیوارهای باربر نمایی ۱۶۰
پ- صندوقهای برخود متکی ۱۶۰
ث- دال مسطح ۱۶۰
ج- سیستم فاصله گذاری ۱۶۱
چ- سیستم معلق ۱۶۱
ح- خرچای متناوب ۱۶۱
خ- قابل صلب ۱۶۱
د- قاب صلب و هسته مرکزی ۱۶۲
ذ- قاب خرپایی ۱۶۲
ر- قاب با خرچاهای کمربندی و هسته مرکزی ۱۶۲
ز- لوله در لوله : ۱۶۲
س- لوله های دسته بندی شده ۱۶۳
نتیجه گیری ۱۶۳
پیوست ها ……………………………………………………………………………………………………………………………….۱۶۵
منابع و مآخذ : ۱۸۵
برای مشاهده و دانلود “مطالعات طراحی معماری هتل – معمارستان” فایل اینجا را کلیک کنید