توضیحات
مطالعات طراحی معماری موزه
قالب فایل :ورد
تعداد صفحات:۴۳۶
حجم فایل:۱۲٫۰مگابایت
فهرست مطالب
فصل اول : کلیات تحقیق
مقدمه
۱- ۱- روش تحقیق
۱- ۲- نتایج تحقیق
۱-۳- شناخت اجمالی موضوع
۱-۴- دلایل انتخاب سایت
فصل دوم : مفاهیم مرتبط با موضوع
۲-۱- تاریخچه و روند تحولات موزه
۲-۱-۱- تاریخچه و روند تحولات موزه درایران
۲-۱-۲- تاریخچه و روند تحولات موزه درجهان
۲-۲- تعریف موزه
۲-۲-۱- معانی لغوی و اصطلاحی موزه
۲-۳- موزه ها از نظر نوع و گونه
۲-۳-۱- انواع موزه ها
۲-۳-۱-۱- موزه های فضای باز
۲-۳-۱- ۲- موزه های مردم شناسی
۲-۳-۱-۳- کاخ موزه ها
۲-۳-۱-۴- موزه های محلی یا منطقه ای
۲-۳-۱-۵- موزه های سیار
۲-۳-۱-۶- پارک موزه ها
۲-۳-۱-۷- موزه های نظامی
۲-۳-۱-۸- موزه های اندیشمندان
۲-۳- گونه بندی موزه
۲-۳-۲-۱- موزه های هنری
۲-۳-۲-۲- موزه های تاریخی
۲-۳-۲-۳- موزه های تخصصی
۲-۳-۲-۴- موزه های عملی
۲-۳-۲-۵- موزه های فنی و صنعتی
۲-۴- نقش موزه
۲-۴-۱- نقش موزه ها در توسعه فرهنگی
۲-۵- اهداف موزه
۲-۶- فعالیت های یک موزه
۲-۷- بخشهای مختلف یک موزه
۲-۷-۱- تالار ورودی
۲-۷-۲- گالری ها یا تالار نمایش
۲-۷-۳- گردش و مسیر حرکت در نمایشگاه
۲-۸- معماری موزه
۲-۸-۱- نکاتی در باب معماری موزه
۲-۸-۲- ترویج تبلیغ
۲-۸-۳- حجم
۲-۸-۴- فضاهای واقعا”عمومی
۲-۸-۵- خصوصیات فیزیکی ساختمان موزه
۲-۹- تئوری های جدید موزه سازی
فصل سوم : بررسی بستر طرح
۳- بررسی ویژگیهای اقلیمی، فرهنگی،اجتماعی کرمانشاه و راهکارهی اقلیمی
۳-۱- ضوابط و مقررات
۳-۲- اقلیم
۳-۲-۱- آب و هوا
۳-۲-۲- دما
۳-۲-۳- رطوبت
۳-۲-۴- بارندگی.
۳-۲-۵- تبخیر
۳-۳- خصوصیات بافت شهری در این منطقه
۳-۴- جغرافیای طبیعی
۳-۴-۱- فرم زمین
۳-۴-۲- تپوگرافی شهر
۳-۴-۳- جلگه ها
۳-۴-۴- دشت ها
۳-۵- مخاطرات طبیعی
۳-۵-۱- زلزله
۳-۵-۲- سیل
۳-۶- آلودگی ۳-۶-۱- آلودگی هوای شهری وپیامدهای آن
۳-۶-۲- مهمترین پیامدهای آلودگی هوا در آب و هوای شهری
۳-۷- فرهنگ
۳-۷-۱- ویژگی های فرهنگی
۳-۷-۲- ارتباطات یعنی فرهنگ
۳-۷-۳- تاثیر فرهنگ در شکل گیری فضای معماری
۳-۸- جهت اسقرارساختمان
۳-۸-۱- جهت استقرار ساختمان و وزش باد
۳-۸-۲- تابش آفتاب
۳- ۹- راه کارهای اقلیمی
۳-۱۰- تحلیل سایت
فصل چهارم : بررسی نمونه های مشابه
۴-۱- بررسیموزه هلوکاس برلین
۴-۱-۱-اصول طراحی موزه یهود برلین
۴-۱-۱- اصول و مبانی نظری معماری دانیل لیبسکیند
۴-۲-۱- بررسی موزه دنور
فصل پنجم : استانداردها و ضوابط طراحی
۵-۱- لزوم تعیین استاندارد برای فضاهای موزه ای
۵-۲- نکاتی در باره فضاهای داخلی
۵-۲-۱- گالری و نمایشگاه
۵-۲-۲-۱- گالری ها
۵-۲-۲- پژوهشی
۵-۲-۳- کتابخانه
۵-۲-۴- آموزشی
۵-۲-۵- آمفی تئاتر
۵-۲-۶- اداری
۵-۲-۷- انبار
۵-۲- ۸- تاسیسات
۵-۲-۹- پارکینگ
۵-۲-۱۰- فضای سبز
۵-۳- بررسی استانداردها
۵-۴- جزئیات فضاها
فصل ششم : برنامه فیزیکی طرح
۶-۱- عرصه بندی موزه
۶-۲- ابعاد و اندازه فضاهای موجود در نقشه
۶-۲-۱- ابعاد و اندازه فضاهای ظبقه همکف
۶-۲-۲- ابعاد و اندازه فضاهای طبقه اول
۶-۲-۳- ابعاد و اندازه فضاهای زیرزمین
فصل هفتم : ساختار فنی و اجرایی
۷-۱- تاسیسات
۷-۱-۱-
۷-۱-۱-۱- تاریخچه سیستم های گرمایش از کف
۷-۱-۱-۲- آشنایی با سیستم های گرمایش از کف
۷-۱-۱-۳- انواع روش گرمایش از کف
۷-۱-۱-۴- فواید استفاده از سیستم های گرمایش کفی
۷-۱-۱-۵- روش های کنترل دما در سیستم گرمایش کفی
۷-۱-۱-۶- انواع منبع تامین کننده حرارتی ممکن جهت سیستم گرمایش از کف
۷-۱-۱-۷- مدل شبیه سازی انرژی ساختمان
۷-۲- سازه
۷-۲-۱- سازه های فضایی
فصل هشتم : روند طراحی و ارائه گزینه بهینه
۸-۱- دیکانستراکشن
۸-۱-۱- تعریف دیکانستراکشن
۸-۱-۲- تاریخچه دیکانستراکشن
۸-۱-۳- فلسفه دیکانستراکشن
۸-۱-۴- معماری دیکانستراکشن
۸-۱-۵- زیبایی شناسی در معماری دیکانستراکشن
فصل نهم : ارائه طرح
ارائه طرح
فهرست تصاویر
فصل سوم : بررسی بستر طرح
نقشه هم دمای سالانه استان
نقشه هم بارش سالانه استان
میزان بارندگی و دما در طول سال در سه شهر کرمانشاه ، روانسر و قصر شیرین
نمونه ای از کوچه های شهر کرمانشاه
نقشه ناهمواریهای استان کرمانشاه
زلزله های اتفاق افتاده و گسلهای عمده استان
جهت قرارگیری ساختمان زاویه تابش آفتاب در مدار ۳۵ درجه
ترتیب قرارگیری احجام در مقابل باد نامطلوب
استفاده از درختان برای جلوگیری از تابش تند آفتاب
انواع دیوارهای ساندویچی
تحلیل سایت
باد و آفتاب
همجواری های سایت
دسترسی به سایت
تعیین ورودی سایت
دید و منظر
عکس هایی از سایت
جانمایی پلان در سایت
فصل پنجم : استانداردها و ضوابط طراحی
استاندارد پارکینگها
ابعاد و استانداردپارکینگها
مشخصات سرویسهای بهداشتی
استاندارد ابعاد و اندازه های سرویسهای بهداشتی
نمونه هایی از آمفی تئاتر و برش آن
برشهایی از سالن تماشای آمفی تئاتر
زوایای دید درقسمتهای مختلف سالن آمفی تئاتر
نمونه ای از طرح عملکردی رستوران کوچک
عملکرد و سازماندهی رستوران آشپزخانه
فضاهای آشپزخانه یک رستوران
نوع چیدمان و اندازه های سالن غذاخوری
فواصل و استاندارد قفسه ها و مخزن کتابخانه
استاندارد میزهای مطالعه در کتابخانه
استاندارد ابعاد و مبلمان کافی نت
نمونه هایی از کلاسهای آموزشی در موزه
زوایای دید انسان برای اشیا در گالری ها
میدان دید و فاصله نسبت به اشیاء
فصل ششم : برنامه فیزیکی طرح
نحوه استفاده از نور در موزه
نحوه کنترل صدا در موزه
نحوه ارتباط حوزه های مختلف موزه
اولویت بندی بخشهای مختلف موزه بر اساس نیاز به دید
مشخصات سرویسهای بهداشتی
فصل هفتم : ساختار فنی و اجرایی
سیستم تشعشعی گرمایش از کف
نمونه ای از سیستم گرمایش کف الکتریکی
نحوه اجرای سیستم گرمایش از کف
نحوه عملکرد سیستم گرمایش از کف
جزئیات سیستم گرمایش از کف با آب گرم
دتایل سیستم گرمایش از کف در یک اتاق با آب گرم
نحوه بهره گیری از نور خورشید برای گرم کردن موتورخانه در سیستم گرمایش از کف با آب گرم
نحوه اجرای سیستم گرمایش از کف با آب گرم
فهرست جداول
فصل سوم : بررسی بستر طرح
جدول زیست اقلیمی ساختمانی در کرمانشاه
جدول ریست اقلیمی کرمانشاه
جدول مشخصات تعدادی از دشتهای کرمانشاه
فهرست نمودارها
فصل سوم : بررسی بستر طرح
نمودار جهت و سرعت باد در کرمانشاه
فصل پنجم : استانداردها و ضوابط طراحی
نمودار عملکردی کتابخانه
نمودار ارتباطات در موزه
فصل ششم : برنامه فیزیکی طرح
نمودار درختی عرصه عمومی
نمودار عرصه نیمه خصوصی
نمودار درختی فضاهای کلی موزه
نمودارکلیت فضاهای یک موزه
ریز فضای واحد اداری
نمودار درختی واحد مالی،پشتیبانی و اداری موزه
نمودار درختی واحد خدمات نمایشگاهی موزه
نمودار درختی ریز فضای واحد پشتیبانی برای بازدیدکنندگان
نمودار درختی ریز فضای واحد خدماتی برای ساختمان موزه
نمودار درختی واحد معرفی و آموزش
نمودار درختی واحد معرفی و آموزش
نمودار درختی واحد اداری موزه
دیاگرام ارتباطی فضاها یا لزوم مجاورتها
برای مشاهده و دانلود “مطالعات طراحی معماری موزه – معمارستان” فایل اینجا را کلیک کنید