توضیحات
دانلود مطالعات طراحی معماری مرکز اقامتی-تفریحی-رفاهی
قالب فایل:ورد
تعداد صفحات:۱۰۱
حجم فایل:۱۵٫۴مگابایت
فهرست فایل دانلودی:
مقدمه
فصل اول
۱-۱-بیان موضوع :
۲-۱- ضرورت اجرای طرح :
۱-۲-۱- قطع ارتباط بین انسان و طبیعت در زندگی امروزی
۲-۲-۱- نیاز به برنامه ریزی برای اوقات فراغت
۳-۱- اهداف طرح
۴-۱- پرسشها :
۵-۱-بررسی مفاهیم پایه:
۱-۵-۱- سفر و اقامت موقت:
۲-۵-۱- جهانگرد :
۴-۵-۱- هتل
۵-۵-۱- سوئیت
۶-۵-۱-مهمانپذیر
۷-۵-۱-مجتمع گردشگری آپارتمان ، اقامتگاه
۸-۵-۱- تأسیسات اقامتی جهانگردی :
۶-۱-معرفی پروژه:
فصل دوم
روش تحقیق
مبانی نظری موضوع طراحی
۱-۲ روش شناسی تحقیق:
۱-۱-۲ کتابخانه ای:
۲-۱-۲ میدانی :
۳-۱-۲ تحلیل مطالعات :
۲-۲ مبانی نظری موضوع طراحی :
۱-۲-۲-پیشینه اقامتگاهها در ایران و روند تشکیل هتلهای امروزی
اقامتگاههای دوره هخامنشی
اقامتگاههای دوره اسکندر و سلوکیان
اقامتگاههای دوره اشکانی و ساسانی
اقامتگاههای دوره اشکانی و ساسانی
اقامتگاههای دوره حکومت اسلامی(اعراب)
اقامتگاههای دوره مغول
اقامتگاههای دوره تیمور
اقامتگاههای دوران صفوی
اقامتگاه دوره قاجاریه
اقامتگاههای دوران پهلوی:
اقامتگاههای پس از پیروزی انقلاب اسلامی
۳-۲- ماهیت و فلسفه گردشگری
۴-۲- اهداف گردشگری
۵-۲-سیر تحول گردشگری در استان اصفهان
فصل سوم
بررسی مصادیق و نمونه های مورد نظر وتحلیل و جمع بندی
بررسی نمونه ها
۱-۳- نمونه های داخلی
۱-۱-۳- هتل مشیر الممالک یزد:
ارتباط فضاها :
فضاهای موجود :
خصوصیات فضاهای عمومی :
حیاط مرکزی :
دسترسی آسان:
دید باز:
۲-۱-۳-مجموعه هتل نارنجستان:
امکانات مجموعه :
۳-۱-۳-هتل اوین تهران
۲-۳-بررسی نمونه های خارجی
۱-۲-۳- هتل هایت،کانبرا
۲-۲-۳- هتل میرامار،مصر
۳-۲-۳- هتل گراند هایت بالی،اندونزی
۴-۲-۳ – برج العرب
فصل چهارم
ارائه استانداردها و ضوابط طراحی
و
مطالعات پایه
و
معرفی و تحلیل مکان طراحی
-۴مطالعات پایه۱
۱-۱-۴مشخصات کلی شهر اصفهان
ویژگیهای جغرافیایی طبیعی
رودخانه زاینده رود
پوشش گیاهی
۲-۱-۴ویژگیهای اقلیمی
میزان بارش
رطوبت
وزش باد
دمای هوا
تابش خورشید
جهتگیری ساختمان
شکل ساختمان
۳-۱-۴-معیارهای آسایش بر اساس اطلاعات اقلیمی
۴-۱-۴-ویژگیهای معماری بومی منطبق بر اقلیم در بستر طرح
۲-۴- مقدمه
۱-۲-۴- مکان یابی هتل
۳-۴- معرفی فضاهای موجود در هتل
۱-۳-۴- طبقات اتاق های خواب
۲-۳-۴-طرح های تخت
۳-۳-۴-حداکثر مساحت برای اتاق خواب
۱-۳-۳-۴-اهداف در طراحی طبقات اتاق های خواب
۴-۳-۴- پلان طبقات
۵-۳-۴-چیدمان طبقات
۶-۳-۴- پلان برجها
۷-۳-۴-طرح های برجی:
۸-۳-۴- پلانهای آتریوم
۹-۳-۴- طرح اتاق خواب ها
۴-۴-معیارهای طراحی
۱-۴-۴- سوئیت ها
۲-۴-۴- مبلمان
۳-۴-۴-ابعاد و اندازه ها
۴-۴-۴-رنگ در صنعت هتلداری
۵-۴-۴- طراحی فضاهای عمومی
۶-۴-۴-درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل
۷-۴-۴- لابی
۸-۴-۴- فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی
۵-۴-اهداف طراحی
۱-۵-۴- پارکینگ
۲-۵-۴- دفاتر اداری
۳-۵-۴- پیشخوان و دفتر لابی
۴-۵-۴-مجموعه حسابداری
۵-۵-۴- دفتر مدیر اجرایی
۶-۵-۴- دفاتر فروش و تدارکات
۷-۵-۴- فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید)
۸-۵-۴- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه
۹-۵-۴-فضای بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی
۱-۹-۵-۴-زباله/ خاکروبه:
۱۰-۵-۴- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
۱۱-۵-۴- رختشویخانه و خانه داری
۱۲-۵-۴- بخش مهندسی و تأسیسات مکانیکی
فصل پنجم
فرایند طراحی
تحلیل سایت
برای مشاهده و دانلود “دانلود مطالعات طراحی معماری مرکز اقامتی-تفریحی-رفاهی” فایل اینجا را کلیک کنید